x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info observator 15 iulie 2007

Info observator 15 iulie 2007

15 Iul 2007   •   00:00

PROTEST - Pasajul Basarab naşte turbulenţe

Mai multe persoane care locuiesc in apartamentele din zona Pasajul Basarab-Orhideelor s-au urcat ieri pe acoperişul unui imobil şi au ameninţat că se aruncă dacă municipalitatea nu le rezolvă situaţia locativă. Protestatarii sunt chiriaşi in imobilul care urmează să fie demolat pentru construirea pasajului. Ei trebuie să-şi părăsească locuinţele in căteva zile şi, potrivit legii, nu au dreptul la despăgubirile pe care le-au primit deja proprietarii din zonă. La faţa locului s-au deplasat reprezentaţi ai Poliţiei, pompieri, precum şi o ambulanţă. Protestul spontan a fost intrerupt ieri la orele prănzului.

Â

CONCERT - Tori Amos a uluit Bucureştiul

Tori Amos a susţinut vineri seară la Sala Polivalentă un concert in care a impresionat publicul de aproximativ 3.000 de persoane. Cu o perucă brunetă, in rochie roşie şi cizme inalte, negre, artista şi-a făcut apariţia pe scenă aproape de ora 21:00. "E foarte multă vreme de cănd vreau să vin aici", s-a adresat ea publicului, pe la jumătatea spectacolului.

Â

BRAŞOV - Uzina Rulmentul nu se dizolvă

Tribunalul Braşov a suspendat dizolvarea voluntară a Uzinei Rulmentul, la cererea acţionarilor minoritari. Aceştia au contestat decizia luată de AVAS, cea care deţine pachetul  majoritar, pe motiv că producţia ar putea să continue.

×
Subiecte în articol: observator