x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info Observator 27 august 2007

Info Observator 27 august 2007

de Jurnalul National    |    27 Aug 2007   •   00:00

Un bolnav transportat cu o maşină a Salvării a murit sămbătă noaptea pe o şosea din judeţul Cluj, după ce autospeciala a fost acroşată de o maşină care făcea o depăşire periculoasă.

CLUJ. Un bolnav transportat cu o maşină a Salvării a murit sămbătă noaptea pe o şosea din judeţul Cluj, după ce autospeciala a fost acroşată de o maşină care făcea o depăşire periculoasă. Şoferul vinovat nu a păstrat distanţa legală faţă de ambulanţă. Potrivit anchetatorilor, acesta conducea sub influenţa băuturilor alcoolice. Clujeanul de 32 de ani este cercetat pentru ucidere din culpă.

HUNEDOARA. Un incendiu puternic a distrus o anexă a unui depozit de artificii din localitatea Beriu. Potrivit ISU, focul ar fi izbucnit sămbătă noaptea din cauza supradimensionării siguranţelor. Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale pentru ca flăcările să nu ajungă la materialele pirotehnice stocate in magazie.

DĂMBOVIŢA. Un copil de 11 ani din localitatea Pătroaia a dispărut sămbătă in apele răului Argeş, in timp ce se afla la scăldat cu un prieten. Deşi echipele de intervenţie l-au căutat mai bine de şase ore, nu l-au găsit pe micuţ. Dacă copilul a fost luat de apă, pompierii susţin că sunt foarte puţine şanse să fie găsit in viaţă.

MARAMUREŞ. Un angajat al Poliţiei de Frontieră a fost depistat chiar de colegii săi grăniceri in timp ce conducea o maşină furată din Spania. Din declaraţiile agentului a rezultat că acesta a cumpărat maşina din Spania, in 2004, prin intermediul unui cetăţean spaniol, dar nu a intocmit nici un act de vănzare-cumpărare.

×
Subiecte în articol: observator