x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Intrebări - Enervări

Intrebări - Enervări

de Jurnalul National    |    12 Iun 2007   •   00:00

Ne-au enervat algele depuse in cantităţi atăt de mari pe Litoralul romănesc, dar mai ales utilajele care-au lucrat foaaaaaarte zgomotos căt a fost noaptea de lungă la inlăturarea acestora.



  • Ne enervăm şi ne intrebăm totodată de ce autorităţile mint cu tupeu spunănd că se lucrează zi lumină la pasajul suprateran de la Băneasa Shopping City cănd, in realitate, au inceput să crească din belşug iarba şi buruienile pe şantier, semn că nu prea trece nimeni p’acolo.
  • Ne-au enervat algele depuse in cantităţi atăt de mari pe Litoralul romănesc, dar mai ales utilajele care-au lucrat foaaaaaarte zgomotos căt a fost noaptea de lungă la inlăturarea acestora.
  • Dacă e marţi, e cuplul de poveste Iri şi Monica. Ne enervăm de fiecare dată cănd il vedem pe "marele Gatsby" că prinde şi el o excursie p’afară şi se duce invariabil, unde credeţi, la căte un magazin de haine. "Ce ţărani sunt ăştia, e mişto cămaşa asta, hai să măncăm ceva" sunt numai căteva din maximele pe care i le adresează "Trabant" iubitei sale soţii.

×
Subiecte în articol: observator