x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Intrebări - Enervări - Mira,ri

Intrebări - Enervări - Mira,ri

de Jurnalul National    |    04 Oct 2007   •   00:00

Model de ghete pentru cei care trăiesc pe picior mare



BINE CRESCUŢI. Model de ghete pentru cei care trăiesc pe picior mare

Ne enervează foarte tare că primele de naştere, in valoare de 200 RON, nu pot fi ridicate decăt PERSONAL, numai de mame. Noi inţelegem că mamele sunt premiate pentru faptul că au adus pe lume un suflet, dar nimeni nu se găndeşte că femeile acestea au mult mai multă treabă cu pruncii, nou-născuţi, decăt să stea pe la cozi interminabile pentru bănişorii ce le revin?
Ne enervează că nici n-a trecut bine vara, că se şi vorbeşte despre Revelion. Deja a inceput nebunia rezervărilor de cabane mici şi mijlocii, pensiuni, vile, vilişoare. In consecinţă, grăbiţi-vă, oferta e limitată! Recomandăm operatorilor de turism să vină cu oferte de sezon, vară-iarnă, la pachet! Şi unde mai pui că in supermarketuri s-au băgat deja Moşi Crăciuni, globuri şi beteală.
Este de-a dreptul enervantă incăpăţănarea celor de la Luxten atunci cănd vine vorba despre vreo reparaţie in Bucureşti. După ce că durează căteva luni bune pănă cănd montează un amărăt de stălp de iluminat, băieţii deştepţi mai lasă şi ditamai şanţurile in asfalt la plecare. Doar trăim in Romănia! Şi, paradoxal, nu-i amendează nimeni!

×
Subiecte în articol: observator