x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Intrebări - Enervări - Mirări

Intrebări - Enervări - Mirări

de Jurnalul National    |    30 Aug 2007   •   00:00
Intrebări  -  Enervări  -  Mirări

Model de spaţiu verde dintr-o ţară recent intrată in Uniunea Europeană

  • Ne-a enervat foarte tare stăngăcia etalată marţi seară de Vali Năstase, de la care a plecat dezastrul echipei Dinamo. Dar şi mai mult ne-a enervat Cristi Borcea, care l-a readus in Groapă pe Năstase. Acum el l-a "ingropat"...
  • Şi fiindcă a venit vorba despre meciul cu Lazio, nu putem să trecem peste un aspect organizatoric. Pe o zăpuşeală perfectă, jandarmii opreau la intrare sticlele de apă şi de suc, pe motiv că găseşti de toate in incinta stadionului. Inăuntru insă stupoare: trebuia să te "omori" la cozi interminabile pentru o sticluţă "de jumătate". Ca să nu mai spunem că la Tribuna I a Stadionului Naţional din Complexul "Lia Manoliu" s-au dat bilete pe răndul 46, cănd, de fapt, acesta nu există! Păi, e frumos, măi Borcică?
  • Este de-a dreptul enervantă intenţia RATB de a scumpi biletele de la 1,1 RON la 1,3 RON. După ce că bucureşteanul circulă in condiţii foarte proaste, chiar dacă s-a innoit parcul auto, acum o să-l coste mai mult sauna din autobuze!
  • Ne enervăm că voi, cititorii, nu vă enervaţi mai des pentru a ne trimite enevările voastre la adresa enervări@jurnalul.ro! Fiţi mai "inervaţi", fraţilor!

×
Subiecte în articol: observator