x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Intrebări - Enervări - Mirări

Intrebări - Enervări - Mirări

de Jurnalul National    |    22 Oct 2007   •   00:00
Intrebări  -  Enervări  -  Mirări

Ne enervează preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), judecătorul Anton Pandrea (foto), nu pentru că a fost felicitat de şeful statului mai inainte de a fi ales la cărma CSM, ci pentru strategia pe care şi-a ales-o pentru a conduce Consiliul: aşa... să nu supere pe nimeni.



  • Ne enervează preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), judecătorul Anton Pandrea (foto), nu pentru că a fost felicitat de şeful statului mai inainte de a fi ales la cărma CSM, ci pentru strategia pe care şi-a ales-o pentru a conduce Consiliul: aşa... să nu supere pe nimeni.
  • Ne enervează pănă la disperare faptul că, deşi face tot posibilul să oprească debranşările, RADET continuă să-şi bată joc de bucureşteni. In zona Sebastian-Ispirescu, spre exemplu, dacă tot n-a fost in stare să dea drumul la căldură, colosul subvenţionat a reuşit "performanţa" de a opri şi apa caldă. Iar Casa Presei Libere probabil că trebuie să ingheţe cu totul pentru a beneficia de "onoarea" de a fi incălzită.
  • Ne enervează că Valeriu Stoica, omul care a dezincriminat bancruta frauduloasă, pozează in vajnicul luptător impotriva corupţiei şi a exponentului său principal, faimosul procuror Ţuluş. Probabil că subitele principii apărate de avocatul ruşilor de la Alro n-au nici o legătură cu recentul dosar penal deschis de DNA şefului său de partid, "dragă Stolo"...

×
Subiecte în articol: observator