x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Intrebări - Enervări - Mirări

Intrebări - Enervări - Mirări

de Jurnalul National    |    06 Noi 2007   •   00:00
Intrebări  -  Enervări  -  Mirări

Ne enervează vănătoarea declanşată in Italia impotriva romănilor. Asta chiar dacă nu putem fi de acord cu gestul unui infractor care a umplut paharul nelegiuirilor produse de conaţionalii noştri pe pămănt macaronar. Este de-a dreptul enervantă viteza de reacţie intărziată a autorităţilor de la Bucureşti in faţa evenimentelor din Italia.



Pentru a intra mai uşor pe geam, băieţii deştepţi s-au găndit să ridice căteva trepte! Ingenios, nu?

  • Ne enervează că majoritatea panourilor electorale din Bucureşti sunt pavoazate cu afişe care de care mai "interesante", totul pe un frumos fundal portocaliu. Oare de ce?
  • Ne enervează vănătoarea declanşată in Italia impotriva romănilor. Asta chiar dacă nu putem fi de acord cu gestul unui infractor care a umplut paharul nelegiuirilor produse de conaţionalii noştri pe pămănt macaronar. Este de-a dreptul enervantă viteza de reacţie intărziată a autorităţilor de la Bucureşti in faţa evenimentelor din Italia.
  • Şi pentru a ne mai păstra puţin in această zonă, ne enervează tare de tot ministrul de Externe, Cioroianu Adrian, care n-a fost deranjat prea tare de romul Mailat.
  • Ne enervează taxa de primă inmatriculare, care cică va fi scoasă la anul.
  • Ne enervează că persoanelor care-şi schimbă buletinul nu li se acordă, pe perioada celor zece zile căt durează această procedură, nici o adeverinţă provizorie care să ţină locul actului respectiv. Oare funcţionarii Poliţiei chiar nu se găndesc la faptul că poţi avea oricănd nevoie de un asemenea act?

×
Subiecte în articol: observator