x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Intrebari, enervari, mirari

Intrebari, enervari, mirari

02 Aug 2008   •   00:00

  Ne enerveaza politicienii care merg “in vizita de lucru” sa le manince sinistratilor fasolea cu ciolan. Dupa ce ca oamenii aia n-au portii suficiente, le mai impart si cu “inalta delegatie” care vrea sa-si faca o frumoasa campanie de imagine demonstrind ca “maninca aceeasi piine” cu sinistratii.



  Ne enervează politicienii care merg “în vizită de lucru” să le mănînce sinistraţilor fasolea cu ciolan. După ce că oamenii ăia n-au porţii suficiente, le mai împart şi cu “înalta delegaţie” care vrea să-şi facă o frumoasă campanie de imagine demonstrînd că “mănîncă aceeaşi pîine” cu sinistraţii.

  Ne întrebăm ce-or mînca oamenii năpăstuiţi de soartă în nordul ţării înainte şi după “înaltele vizite”. Oare sinistraţii or face degustarea înainte de a trece la masă VIP-urile politice sau bucatele tradiţionale sînt gătite la Bucureşti, într-un restaurant de lux, apoi transportate cu elicopterul, aşa cum se face de multe ori cu ocazia vizitelor cu scop de campanie electorală “în teritoriu”?  

  Ne enervează îngrozitor călătorii extraordinar de proşti din mijloacele de transport în comun bucureştene, care deschid larg toate geamurile în autobuzele cu aer condiţionat. Pe de altă parte, ne enervează şi unii şoferi nesimţiţi care conduc respectivele autobuze fără să deschidă aerul condiţionat, pentru a face economie de motorină.

×
Subiecte în articol: observator