x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? ● Enervări !! ● Mirări !?!

Întrebări ? ● Enervări !! ● Mirări !?!

26 Mar 2009   •   00:00

!! Nu ne-a mai enervat de foarte mult timp Turcan, Valeriu Turcan, îl ştiţi, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei. Am fost atât de ocupaţi cu criza asta economică, încât am uitat complet de consilierul de stat de la Cotroceni. Băieţaş, ne-am întors!

!?! Ne mirăm de ce nu ştie justiţiarul b1-tevist Moraru cum se trec notele pe lucrarea de diplomă! Se tot miră că procentele notei se trec cu "%" . Oare ce fel de diplomă are el, de nu ştie cum e menţionată nota finală pe hârtia sa de absolvire!

!! Ne-au enervat declaraţiile lui "Robocop" despre proaspătul pre­şedinte ales al PNL, Crin Antonescu, pe care l-a caracterizat ca fiind chiulangiul numărul unu din Parlament. Asta era problema dirigintelui Stolojan, prezenţa. Pesemne că a uitat să propună scăderea notei la purtare "elevului" Crin.

!! Ne calcă pe nervi proasta creştere a unor persoane "conlocuitoare" de pe Şos. Mihai Bravu, care confundă coşul de gunoi din casă cu capetele celor care trec pe stradă. Nu vă mai aruncaţi mizeriile pe geam, că drumul până la ghenă e scurt!

×
Subiecte în articol: observator