x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

26 Iun 2009   •   00:00

!! Ne enervează până la a ne scoate din sărite faptul că bolnavii care se internează la Spitalul de Urgenţă Floreasca trebuie să-şi aducă de acasă lenjerie de pat şi o pernă. De la spital li se spune: "Asta-i situaţia, nu avem". De acord: un radio, o cană, un after-shave... mai vin de-acasă. Dar lenjerie şi pernă?! Aşteptăm cu interes momentul în care bolnavii vor trebui să-şi aducă de-acasă patul. Cu garnitură completă. Altfel, adio loc în salon!



!! Ne enervează că în parcul din faţa Primăriei Sectorului 2 s-a ajuns să se fure cărucioarele copiilor veniţi la plimbare. Cu găletuşă, lopăţică, biberon. Chiar de pe alee, pe când părintele se joacă şi aleargă cot la cot cu odrasla. Iar bodyguarzii din parc, instalaţi confortabil în gheretele lor, se mulţumesc să informeze păgubitul: "Păi, doamnă, se fură în parcul ăsta, sunt câte unii care stau la pândă şi una-două dispar cu un căruţ sau o tricicletă". Deci, deşi ştiu foarte bine ce se întâmplă sub nasurile lor, ei, bodyguarzii, au treburi mai importante. Cum ar fi să aibă grijă ca nici un copil care abia învaţă să meargă să nu calce iarba.

!! Ne enervează că, de când cu criza, pe telefonul mobil apar tot soiul de mesaje cu oferte promoţionale şi premii. Nu e nimic de capul lor, dar ele continuă să vină zi de zi.

!! Ne enervează că nu ne învăţăm odată să nu mai aruncăm mizerie pe stradă. Adică este chiar atât de greu să înţelegem că tot noi suntem cei care trebuie să trăim cu ea?

!! Ne enervează că nu ştim să ne bucurăm de aerul condiţionat din puţinele maşini RATB care au această facilitate. Este chiar aşa de greu să ne obişnuim cu binele?

VORBE DE DUH ;)

Şarpele, când îl doare capul, iese la drum.

Şcoala face pe om, om, iar altoiul, pe pom, pom.

Toată averea în patru scânduri.

Banul face banii şi păduchele, păduchii.

La bătrâneţe place vinul vechi şi nevasta tânără.

I-a răsărit luna-n cap.

Ion Cuceu, Dicţionarul proverbelor româneşti, Litera Internaţional

×
Subiecte în articol: observator