x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

06 Noi 2009   •   00:00
? Ne întrebăm dacă Lucian Croitoru a vorbit serios atunci când, după ce l-a trântit Parlamentul la vot, a declarat că şi-a îndeplinit misiunea. Să înţe­le­gem că misiunea lui a fost să încro­peas­că un guvern de care să fie sigur că nu trece în Parlament? Şi că a pri­mit-o de la cel care l-a desemnat premier?

!! Ne enervează că în ultima vreme nu mai poate omul să mai strănute sau să-şi mai sufle nasul fără ca cei din jur să nu se uite urât la el şi să-l trimită să-şi facă testul de "porcină". Mare minune de n-or apărea şi delatorii de porcină care să-ţi pună diagnosticul din ochi şi să te trezeşti arestat la domiciliu!

!! Şi ne mai enervează declaraţiile astea că, precum criza, nici gripa nu-i a noastră. E importată. Mai are vreo importanţă de unde e când zaci, ai febră şi secreţii apoase?

!! Ne enervează că de fiecare dată când plouă în Bucureşti circulaţia de­vine un calvar. O să ajungem să circu­lăm infernal nu numai când se în­torc oamenii din concediu, încep şcolile, plouă sau vin week-end-urile şi săr­bă­­torile, ci şi la o simplă adiere de vânt.

!! Ne enervează RADET-ul că opreşte apa caldă după cum îl taie chelia şi rămâi ca fazanul cu clăbucul pe tine în timpul duşului de dimineaţă.

×
Subiecte în articol: observator