x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Intrebări - Enervări - Mirări

Intrebări - Enervări - Mirări

de Jurnalul National    |    22 Iun 2007   •   00:00

Ne enervează meteorologii care in fiecare an ne spun că anul in curs este cel mai cald an din istorie. Ca să nu mai spunem căt de tare ne enervează reporterii care anunţă frenetic din cinci in cinci minute căt de cald este afară.



● Ne enervează atăt de mult fiecare luare de cuvănt a premierului incăt ne vine să măncăm gramatica limbii romăne. Suntem siguri că Tăriceanu n-a auzit vreodată de cazul acuzativ, aşa că nu vă mai luaţi mereu de "Vanghelie care este". Că nu este singurul...

● E atăt de enervant senatorul Marinescu, zis şi Bideu. A mers atăt de departe omul cu populismul său ieftin, incăt a putut să spună că fiecare cetăţean al Romăniei deţine o cotă parte din vilele de protocol ale RAAPPS. Hai să fim serioşi!

● De ce costă atăt de mult lărgirea Bulevardului Expoziţiei, de altfel cel mai larg bulevard din Bucureşti? Cu alte cuvinte, de ce costă 50 de milioane de euro?

● Ne enervează edilii, din orice sector al Capitalei ar fi ei, pentru că de căţiva ani incoace schimbă ba trotuarele, ba bordurile. S-a trecut de la granit la marmură, la asfalt. Aşa e cănd n-ai autostrăzi, te ocupi de trotuare şi de borduri.

● Ne enervează Turcan. Cine e Turcan? Soţul soţiei sale.

● Mai intrebăm o dată: cum a fost posibil ca toţi tămpiţii din presă să lucreze la televiziune. Poate ne răspunde vreodată cineva.

● Ne enervează meteorologii care in fiecare an ne spun că anul in curs este cel mai cald an din istorie. Ca să nu mai spunem căt de tare ne enervează reporterii care anunţă frenetic din cinci in cinci minute căt de cald este afară.

● De ce apăsăm mai puternic pe tastatura telecomenzii atunci cănd bateriile sunt pe sfărşite?

×
Subiecte în articol: observator