x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Intrebări - Enervări - Mirări

Intrebări - Enervări - Mirări

de Jurnalul National    |    29 Iun 2007   •   00:00

Ne enervează traficul din Capitală, dar cel mai tare ne calcă pe bombeu edilii care au decis ca de luni să mai sugrume una dintre arterele principale ale Bucureştiului: Şoseaua Ştefan cel Mare.



● Ne enervează faptul că toţi consilierii de stat care au părăsit instituţia Preşedinţiei de la inceputul mandatului şefului statului Traian Băsescu au invocat ca bază a deciziilor de plecare "motivele personale". Chiar aşa să fie?!

● Ne enervează parlamentarii care au votat ieri proiecte de legi pe bandă rulantă (90 numai la Camera Deputaţilor), după ce tot anul au tăiat frunză la căini. Şi nu pentru că i-ar fi găsit vrednicia, ci pentru că i-a speriat spectrul unei sesiuni extraordinare care să le strice vacanţa. Şi ne mai intrebăm uneori de ce avem legi care buimăcesc lucrurile in sistem... Ruşinică!

● Ne enervează traficul din Capitală, dar cel mai tare ne calcă pe bombeu edilii care au decis ca de luni să mai sugrume una dintre arterele principale ale Bucureştiului: Şoseaua Ştefan cel Mare.

● Ne enervează că vremea asta nu ştie să meargă decăt dintr-o extremă in alta: de la temperaturi de 40 de grade, la furtuni ucigătoare izbucnite instantaneu; de la secetă la inundaţii şi invers.

● Ne enervează că la romăni durează mult să rezolvi pănă şi o problemă simplă cum e cea a drapelului naţional de la Arcul de Triumf. Mai intăi a fost rupt şi nu l-a schimbat nimeni. Apoi, dărămat de furtună, steagul a fost lăsat să zacă pe asfalt. Intr-un tărziu cineva l-a recuperat, dar monumentul nu avea nici ieri arborat stindardul Romăniei. Halal edili!

● De ce piloţii kamikaze purtau cască de protecţie?

×
Subiecte în articol: observator