x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Intrebări - Enervări - Mirări

Intrebări - Enervări - Mirări

de Jurnalul National    |    28 Iul 2007   •   00:00
Intrebări  -  Enervări - Mirări

Dacă in frăne şi in femei să nu ne incredem, atunci in ce şi in cine?



● Ne enervează foarte tare că la 40 de grade Celsius zac pubelele de gunoi pline pe străzi, iar firmele de salubrizare nu le ridică decăt după ore bune de "macerare". Oare cine răspunde de asta?


● Ne-a enervat ipocrizia Sulfinei Barbu, fostul ministru al Mediului, care s-a găsit să critice guvernul, din care pănă mai ieri făcea şi ea parte, de faptul că n-a luat nici o măsură de prevenire a efectelor caniculei. Prea lipsise din decor de o bună perioadă de vreme.


● Ne-au enervat figurile antrenorului italian de la Rapid, Cristiano Bergodi, care s-a supărat ca văcaru’ pe sat că George Copos nu l-a luat pe fotbalistul Herea şi a ameninţat că pleacă din Giuleşti. Cu o carte de vizită cam subţire, macaronarul a uitat că pănă mai ieri nu auzise nimeni de el. Eşti prea nervos, măi Bergodi!


● E enervant că Liga 1 incepe pe căldurile astea, cănd lumea se găndeşte la concedii, nu la fotbal.


● A fost de-a dreptul enervantă găselniţa lui Mihai Mironică, reporterul ProTV care a comparat balconul clubului Inter, de unde cică va fi prezentat Cristi Chivu, cu cel din Verona, al Julietei.


● E de-a dreptul enervant că din mai toate hypermarketurile lipseşte cu desăvărşire apa plată. Păi, tocmai acum, cănd "e" căldurile astea mari v-aţi găsit, stimaţi producători şi imbuteliatori, să nu mai faceţi faţă cererii?
n Nu ne-a mai enervat de mult cuplul Irinel şi Monica. Păcat că e plecat din ţară!

×
Subiecte în articol: observator