x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Intrebări - Enervări - Mirări

Intrebări - Enervări - Mirări

de Jurnalul National    |    13 Aug 2007   •   00:00
Intrebări - Enervări - Mirări

Cine face pănă la urmă o asigurare totală a maşinii, numai Cel de Sus, pentru că stăpănul Cerului asigură şi plăcuţele de frănă.



  • Ne enervează reparaţiile care se fac pe Strada Buzoieni, Sector 5. Tocmai ce "drumarii" au terminat de asfaltat, de schimbat bordurile (sport naţional) s-au trezit că şi-au uitat ceva colegi sub asfalt. Aşa că acum scobesc din nou după potcoave de cai morţi, spre disperarea riveranilor.
  • Ne enervează lenea şoferilor de autobuz care fac legătura intre Televiziune şi Casa Presei. Cum nu sunt plătiţi la numărul de ture făcute, li se pare cool şi trendy să circule cu 30 la oră, chiar dacă şoseaua este goală. Avantajul aerului condiţionat: vezi lucrurile cu totul altfel.
  • Ne enervează că băieţii de la Crematoriul Institutului Medico Legal nu se mai potolesc. Cănd deschizi şi tu fereastra seara să mai intre ceva aer curat in casă dai de un miros greu, dulceag, de cadavre arse. Inainte treaba se intămpla numai joi (locuitorii cartierului Berceni ştiu asta), insă se pară că in ultima vreme băiatul care trage de manivelă se imbată mult mai des. Garda de Mediu ce păzeşte?

×
Subiecte în articol: observator