x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Intrebari – Mirari – Enervari

Intrebari – Mirari – Enervari

30 Iul 2008   •   00:00

Ne enerveaza baile de multime ale presedintelui Basescu, in general, dar acum, dupa dezastrul din nordul tarii, ne enerveaza in special cele pe care le face in mijlocul apelor care au distrus jumatate din Romania. Ne punem retoric intrebarea cind isi va incheia discursul din zonele sinistrate cu celebrul indemn "sa traiti bine".



  • Ne enervează băile de mulţime ale preşedintelui Băsescu, în general, dar acum, după dezastrul din nordul ţării, ne enervează în special cele pe care le face în mijlocul apelor care au distrus jumătate din România. Ne punem retoric întrebarea cînd îşi va încheia discursul din zonele sinistrate cu celebrul îndemn "să trăiţi bine".
  • Ne întrebăm cine-i plăteşte pe comentatorii de pe forumurile ziarelor şi cît cîştigă pe lună un asemenea specimen pentru munca asiduă de monitorizare a presei, făcută sîrguincios 24 de ore în fiecare zi. Trebuie să fie profitabilă afacerea dacă oamenii ăştia renunţă la odihnă, la timpul petrecut cu familia sau cu prietenii, la concedii şi week-end pentru scopul nobil de a vîna greşelile jurnaliştilor.  
  • Ne enervează faptul că pe Bulevardul Pache Protopopescu, din buricu’ Bucureştiului, de luni în şir este beznă de la lăsarea serii şi pînă la răsărit, în plină Uniune Europeană de secol al XXI-lea. Şi mai rău ne enervează faptul că nimeni nu pare a fi sesizat lipsa becurilor şi că pînă acum am aşteptat în zadar să se întîmple ceva. Ne e destul de greu să credem că se fură toate în fiecare seară.

×
Subiecte în articol: observator