x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Intrebari – Mirari - Enervari

Intrebari – Mirari - Enervari

31 Iul 2008   •   00:00

Ne enerveaza ca preturile la imbracamintea si la incaltamintea pentru copiii sub 10 ani depasesc limita bunului-simt dupa ce au depasit de citeva ori bune alocatia.



  • Ne enervează că preţurile la îmbrăcămintea şi la încălţămintea pentru copiii sub 10 ani depăşesc limita bunului-simţ după ce au depăşit de cîteva ori bune alocaţia.
  • Ne enervează suma de 300 de lei pe care o va primi de la stat un sinistrat care a rămas fără toată agoniseala de-o viaţă. Ne întrebăm ce va mînca acel om năpăstuit după ce cu ajutorul de la  Tăriceanu va cumpăra două perechi de pantofi pentru copiii lui. Sau poate oamenii ăştia n-au nevoie de haine şi de pantofi...
  • Ne enervează aglomeraţia şi accidentele zilnice de pe drumurile patriei, mai ales cele produse în zona Litoralului şi pe DN 1. Dar mai rău ne enervează blocajele în trafic şi gropile din asfalt, care provoacă multe accidente.
  • Ne enervează schelele de pe Arcul de Triumf, pe care am fost obligaţi să le "admirăm" zilnic din decembrie pînă azi. Aşteptăm acum ca municipalitatea să-şi rezolve problemele legate de contractul barter şi să scăpăm astfel de imaginea unui arc "bandajat" în ţeavă.

×
Subiecte în articol: observator