x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Intrebari – Mirari – Enervari

Intrebari – Mirari – Enervari

01 Aug 2008   •   00:00

Ne enerveaza tepele pe care le iau in continuare studentii sau absolventii de facultate din Romania, atrasi de diverse programe de studiu si munca in strainatate, care ajung sclavi la ferme din Anglia, Danemarca sau alte state. Si mai rau ne enerveaza universitatile din Romania care gazduiesc anunturile pe paginile lor web, treaba asta fiind perceputa de multi ca o garantie.



  • Ne enervează nesimţirea şantieriştilor care ridică în Bucureşti deja faimoşii "gemeni" din faţa complexului Romexpo. Lăsînd la o parte faptul că cele două clădiri-gigant se ridică pe un teren, încadrat drept spaţiu verde, un drum public şi intrarea principală a celui mai mare complex expoziţional din ţară, sîntem forţaţi să suportăm şi camioanele care blochează zilnic drumul de acces pietonal de la Casa Presei Libere spre Sofitel, trebuie să le înghiţim praful şi să ne facem că nu auzim strigăturile colorate, aruncate de sus către trecători.
  • Ne enervează hoţii de lemn şi toţi cei care s-au îmbogăţit din tăiatul pădurilor fără să le pese de dezastrul pe care l-au provocat. Ne enervează şi cei care s-au făcut că nu observă că dispar în fiecare an păduri întregi. Ne întrebăm de ce trebuie să sufere acum mii de familii din cauza lor.
  • Ne enervează ţepele pe care le iau în continuare studenţii sau absolvenţii de facultate din România, atraşi de diverse programe de studiu şi muncă în străinătate, care ajung sclavi la ferme din Anglia, Danemarca sau alte state. Şi mai rău ne enervează universităţile din România care găzduiesc anunţurile pe paginile lor web, treaba asta fiind percepută de mulţi ca o garanţie.

×
Subiecte în articol: observator