x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Intrebariări - Enervări - Mirări

Intrebariări - Enervări - Mirări

de Jurnalul National    |    14 Sep 2007   •   00:00
Intrebariări  -  Enervări  -  Mirări

Ne enervează secretarul general al Consiliului Superior al Magistraturii, Corina Corbu (foto), responsabilă cu intocmirea ordinii de zi a şedinţelor plenului Consiliului, pentru că introduce "din greşeală" subiecte pe ordinea de zi a forului suprem al magistraturii.



  • Ne enervează secretarul general al Consiliului Superior al Magistraturii, Corina Corbu (foto), responsabilă cu intocmirea ordinii de zi a şedinţelor plenului Consiliului, pentru că introduce "din greşeală" subiecte pe ordinea de zi a forului suprem al magistraturii. O asemenea "eroare" s-a strecurat ieri pe listă, la punctul 14, subiect aşteptat de jurnalişti ore in şir.
  • Ne cam enervează iluminatul stradal din Sectorul 1, care funcţionează după principiul "un bec da, două ba". Dacă băieţii cu felinare lasă pănă şi primăria sectorului in beznă, ce-o fi, Doamne, pe străduţele mai dosnice? Un sfat vestimentar pentru colecţia toamnă-iarnă 2007: noaptea, orice se asortează cu lămpaşul!
  • Ne enervează faptul că in condiţiile in care la sate şcolile nu au nici măcar grupuri sanitare ori funcţionează in clădirile administrative ale minelor (de exemplu la Aninoasa), primul-ministru al ţării ceartă administraţiile şcolare din Capitală pentru că n-au avut grijă să doteze unităţile de invăţămănt cu "grilaje estetice" la ferestrele de la parter.

×
Subiecte în articol: observator