x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Iohannis, despre achiziția unui avion prezidențial: Această solicitare există de multă vreme

Iohannis, despre achiziția unui avion prezidențial: Această solicitare există de multă vreme

de Redacția Jurnalul    |    23 Apr 2024   •   15:30
Iohannis, despre achiziția unui avion prezidențial: Această solicitare există de multă vreme
Sursa foto: facebook

Există o solicitare de mai multă vreme pentru achiziția unui avion prezidențial, a declarat, marți, la Seul, președintele Klaus Iohannis.

Întrebat marți, în timpul unei conferințe de presă, dacă există o solicitare a Adminstrației Prezidențiale pentru achziția unui avion prezidențial, șeful statului a răspuns: „Da, această solicitare există de multă vreme, însă niciun Guvern nu a considerat că este momentul potrivit pentru așa ceva. În rest, toate deplasările mele sunt planificate, oportune, în interesul României și cu respectarea integrală a legislației în vigoare”.

Klaus Iohannis a fost întrebat, de asemenea, de ce a ales o vizită cu un avion de lux în Coreea, în condițiile în care economia României șchioapătă.

„În primul rând, economia României nu șchioapătă și crește în continuare și nu cred că putem să facem o legătură între acestea două. Da, am venit într-o deplasare externă, așa cum au fost și multe altele în interesul și pentru România”, a spus președintele.

„Nu știu cum definiți un avion de lux, eu am venit cu o aeronavă mică”, a adăugat Klaus Iohannis.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis avion prezidential