x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Iohannis, despre vila de pe Bulevardul Aviatorilor: nu am solicitat locuință, nici nu mi s-a oferit

Iohannis, despre vila de pe Bulevardul Aviatorilor: nu am solicitat locuință, nici nu mi s-a oferit

de Redacția Jurnalul    |    12 Mar 2024   •   13:15
Iohannis, despre vila de pe Bulevardul Aviatorilor: nu am solicitat locuință, nici nu mi s-a oferit
Sursa foto: Hepta

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat marți că nu a solicitat nicio locuință de protocol. Președintele a fost întrebat despre vila de pe Bulevardul Aviatorilor. Nu am solicitat locuință, nici nu mi s-a oferit, a spus șeful statului.

Declarația a fost făcută marți în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc la finalul discuțiilor pe care preşedintele Klaus Iohannis le-a avut cu preşedintele Muntenegrului, Jakov Milatović.

„Am observat că există o preocupare intensă, dar este o preocupare legată de alegeri, este o preocupare electorală, nu este o chestiune de actualitate. Eu nu am solicitat o locuință, nici nu mi s-a oferit, despre asta citesc în gazetă”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Discuțiile au apărut după ce s-a aflat că Regia Protocolului de Stat (RA-APPS) renovează o vilă de pe Bulevardul Aviatorilor din București. Clădirea are aproximativ 1.200 mp, iar renovarea costă milioane de euro, potrivit informațiilor care circulă în spațiul public. Nu se știe cine va sta în vilă la finalul modernizării. Conform legii, președintele României poate primi la finalul mandatului o casă din patrimoniul RA-APPS.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: iohannis aviatorilor vila