x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ionel Manţog, în stare gravă după ce a fost implicat într-un accident rutier cu o ambulanţă

Ionel Manţog, în stare gravă după ce a fost implicat într-un accident rutier cu o ambulanţă

24 Noi 2009   •   00:00

Şeful campaniei electorale a PD-L Gorj, Ionel Manţog, a ajuns în stare gravă la spital, astăzi, după ce maşina în care se afla s-a ciocnit cu o ambulanţă. În urma accidentului, toate cele patru persoane din ambulanţă au fost grav rănite, iar una dintre acestea a murit la scurt timp.

Potrivit inspectorului pincipal Constantin Şăbulea de la Poliţia Rutieră Gorj, accidentul s-a produs pe DN 66, în localitatea gorjeană Pieptani, după ce autoturismul BMW la volanul căruia se afla Ionel Manţog a intrat într-o depăşire şi a lovit o ambulanţă care venea din sens opus şi în care se aflau patru persoane, relatează Mediafax. În urma accidentului, toate cele patru persoane din ambulanţă au fost grav rănite, iar una dintre acestea a murit la scurt timp.

În urma impactului a fost grav rănit şi fostul lider al PDL Gorj. Acesta, alături de ceilalţi trei răniţi, au fost duşi la Spitalul Judeţean din Târgu Jiu.

În maşina condusă de Ionel Manţog nu se afla niciun pasager.

 

×
Subiecte în articol: observator