x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Irinel Columbeanu: Copilul plânge în continuu şi mă roagă "să nu o dau la mama"

Irinel Columbeanu: Copilul plânge în continuu şi mă roagă "să nu o dau la mama"

14 Apr 2011   •   09:42
Irinel Columbeanu: Copilul plânge în continuu şi mă roagă "să nu o dau la mama"

UPDATE: Omul de afaceri precizează că va fi de acord ca fiica sa Irina să fie încredinţată mamei îndată de decizia în acest sens "va deveni oficial învestită, iar executarea ei încuviinţată" şi că "refuzul de a pleca la mamă" vine din partea copilului.

"Refuzul de a pleca la mamă nu vine din partea mea, ci din partea copilului, care plânge în continuu şi mă roagă «să nu o dau la mama»", scrie Columbeanu, apreciind că este de datoria sa să ţină cont de "părerea vehement exprimată" a fiicei sale.

"În legătură cu speculaţiile apărute în presă, potrivit cărora m-aş opune la executarea Deciziei de încredinţare a Irinei către Monica Columbeanu, doresc să informez opinia publică cu privire la faptul că de îndată ce această decizie va deveni oficial învestită, iar executarea ei încuviinţată, nu mă voi opune ca executorul judecătoresc să-şi ducă la îndeplinire mandatul încredinţat de instanţa competentă. Legat de aceasta, consider că aceleaşi speculaţii, potrivit cărora ducerea la îndeplinire a executării acestei Decizii se va face cu suportul şi asistenţa instituţiilor de forţă ale statului, nu fac altceva decât să tensioneze şi mai mult atmosfera artificial încărcată cu senzational din jurul acestui caz. Efectele pot fi atât potenţial defăimătoare prin disproporţie privind rolul forţelor de ordine cât şi mai ales potenţial traumatizante pentru minoră şi de care sper ca mama ei să ţină cont când va alege forma de executare", afirmă Columbeanu.

Judecătoria Buftea a admis cerearea de executare silită depusă de Monica Columbeanu. Astfel Monica  o va putea lua pe micuţa Irina, cu executorul judecătoresc, de la Izvorani.

În cursul dimineţii, Judecătoria Buftea a respins cererea lui Irinel Columbeanu de suspendare a executării silite în cazul încredinţării copilului către Monica.

În urma încercărilor nereuşite de a-şi lua fetiţa de la Izvorani, Monica a depus o cerere prin care solicită punerea în executare a deciziei de încuviinţare a fetiţei. Tânăra a apelat la un executor judecătoresc, aşa că a depus o cerere de încuviinţare a micuţei, cerere care a fost admisă astăzi de judecători.

Judecătoria Buftea a respins cererea lui Irinel Columbeanu de suspendare a executării silite în cazul încredinţării copilului către Monica. Monica îşi poate lua copilul cu executorul judecătoresc , după ce instanţa va judeca pe fond executarea silită.

În urma încercărilor nereuşite de a-şi lua fetiţa de la Izvorani, Monica a depus o cerere prin care solicită punerea în executare a deciziei de încuviinţare a fetiţei. Tânăra a apelat la un executor judecătoresc, aşa că a depus o cerere de încuviinţare a micuţei, cerere care a fost admisă astăzi de judecători.


Irinel contestă executarea, Ion Columbeanu îşi face nora curvă

Ieri dimineaţă, avocaţii lui Irinel Columbeanu au depus la Judecătoria Buftea o contestaţie la ordinul de executare silită. Avocaţii lui Columbeanu au cerut interzicerea accesului Monicăi şi a avocaţilor acesteia în reşedinţa de la Izvorani pe motiv că Irina este bolnavă de rubeolă, recomandarea medicilor fiind aceea de a izola copilul în casă timp de 21 de zile. Avocaţii lui Irinel au făcut un drum şi la până la Tribunalul Bucureşti, unde au depus o cerere de rectificare la hotărârea de încredinţare a fetiţei până la divorţ către mamă, dată de instanţă la 4 aprilie a.c.

Irinel Columbeanu pare să facă uz de toate strategiile posibile pentru a o împiedica pe Irina să ajungă la Monica. Conform Cancan, Iri ar fi mers ieri la Institutul de Medicină Legala "Mina Minovici", de unde încearcă să obţină un raport medical care să ateste că Irina a fost subnutrită în perioada în care s-a aflat în grija mamei sale, iar acest lucru i-a afectat creşterea, fapt care s-ar reflecta în înălţimea şi greutatea fiicei sale, pe care le consideră defectuoase. Pe de altă parte, presiunea mediatică este întreţinută şI de bunicul Irinei, care face declaraţii din ce în ce mai dure la adresa nurorii lui. „Aveţi în joc o scorpie. Spun oamenii de la Bacău că practica prostituţia de la 10-15 ani. Irina face parte din neamul nostru, nu al ceangăilor de la Bacău, ea trebuie să rămână la Izvorani. Cum să ajungă fiul meu la puşcărie din cauza unei curve. Asta este imposibil", a declarat Ion Columbeanu ieri, în emisiunea "Drept la ţintă". (DC, VM)

 

×
Subiecte în articol: monica irinel columbeanu