x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Iubitorii de două roţi au manifestat prin muzică în Piaţa Constituţiei

Iubitorii de două roţi au manifestat prin muzică în Piaţa Constituţiei

de Diana Scarlat    |    28 Apr 2013   •   14:44
Iubitorii de două roţi au manifestat prin muzică în Piaţa Constituţiei
Sursa foto: Elena Chiru

Piţa Constituţiei s-a transformat ieri în locul de întâlnire al motocicliştilor, bicicliştilor şi al tuturor celor care constientizează problemele cauzate de neatenţia în trafic.

Manifestaţia bikerilor cu sau fără motor a fost cât se poate de sonoră: muzică rock şi mesaje către toţi cei care au ignorat până acum existenţa în trafic a vehiculelor cu mai puţin de patru roţi.

După o paradă pe două roţi prin centrul Bucureştiului, motocicliştii, bicicliştii şi iubitorii de muzică rock s-au strâns în faţa Casei Poporului, unde au petrecut, până la ora 23.00, împreună cu rockerul motociclist Cristi Hrubaru, de la Rock FM, şi cu cele nouă trupe care au urcat pe scenă: Sanctuar, Aquila, Psyhogod, Antheus, Reborn, Fără Vise,
The Rock, Trooper şi Cargo.

“Am organizat acest eveniment pentru a le atrage atenţia tuturor şoferilor asupra pericolelor la care ne expun prin faptul că ne ignoră în trafic. Am demonstrat astăzi că suntem mulţi şi suntem vizibili”, explică Anton Cosmin, reprezentantul clubului moto Free Riders, organizatorul evenimentului.

Motocicliştii din clubul Free Riders spun că nu se vor opri aici, iar seria evenimentelor de conştientizare de acest fel va continua, pe termen lung. Clubul moto Free Riders a organizat şi o serie de evenimente caritabile, iar iarna trecută, motocicliştii s-au mobilizat pentru a-i ajuta pe românii înzăpeziţi din mai multe zone ale ţării.

Evenimentul desfăşurat aseară în Piaţa Constituţiei, organizat în parteneriat cu Primăria Capitalei şi cu Brigada de Poliţie Rutieră din Bucureşti, a reuşit să mobilizeze câteva mii de oameni şi să transmită mesajul celor care vor să se poată circula şi în România pe două roţi... cu sau fără motor.

×