x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Iulian Cristian Bosoancă, ales în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Electrica

Iulian Cristian Bosoancă, ales în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Electrica

17 Iul 2020   •   20:07
Iulian Cristian Bosoancă, ales în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Electrica

Valentin Radu a renunțat la funcția de Președinte al Consiliului de Administrație al Electrica SA, iar Iulian Cristian Bosoancă a fost ales în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie, începând cu data de 18 iulie, transmite societatea.

Societatea Energetică Electrica SA informează că, vineri, Valentin Radu a renunțat la funcția de Președinte al Consiliului de Administrație al companiei, pe care o deținea din decembrie 2018.

„Valentin Radu va continua să își desfășoare activitatea ca membru al Consiliului de Administrație al Electrica SA”, conform Electrica.

În cadrul ședinței Consiliului de Administraţie din aceeaşi dată, Iulian Cristian Bosoancă a fost ales în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Electrica SA, începând cu data de 18 iulie 2020 și până la data de 31 decembrie 2020.

Născut în anul 1976, Iulian Cristian Bosoancă are 20 de ani de experiență profesională în domeniul economic (contabilitate, financiar, fiscalitate).

Începând din anul 2016, Iulian Cristian Bosoancă deține funcția de Președinte al C.E.C.C.A.R. - Filiala Mehedinți, precum și de lector în cadrul C.E.C.C.A.R. Totodată, este asociat și administrator în cadrul societății Expert Contabilitate & Servicii S.R.L. și în Cabinetul Individual de Expertiză contabilă și judiciară.

În paralel, de opt ani desfășoară și activitatea de mediere în cadrul unui Cabinet Individual de Mediator, membru al Corpului Mediatorilor din România.

De-a lungul carierei, dl. Bosoancă a fost membru în Consiliile de Administrație din diferite companii și este administrator neexecutiv, din data de 29 aprilie 2020, și Membru al Comitetului de Audit și Risc al SE Electrica S.A.

 

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: electrica