x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jaf armat la o bancă din Timişoara

Jaf armat la o bancă din Timişoara

16 Iun 2010   •   00:00

O sucursală BCR din Timişoara a fost jefuită de doi bărbaţi care l-au imobilizat pe paznic şi au ameninţat-o pe o casieriţă cu un pistol, fugind apoi din incinta unităţii bancare. Surse judiciare afirmă că prejudiciul cauzat surcursalei BCR în urma jafului este de 3.750 de lei.



Şeful Poliţiei Judeţene Timiş, Gheorghe Popescu, a declarat că doi bărbaţi au intrat într-o sucursală BCR dintr-un cartier mărginaş al Timişoarei, Calea Buziaşului, şi l-au imobilizat pe paznic, iar pe casieră au ameninţat-o cu un pistol.

"Din datele pe care le avem până la această oră, se pare că doi bărbaţi au intrat într-o sucursală BCR din Calea Buziaşului. Unul dintre bărbaţi l-a imobilizat pe paznic, iar celălalt a ameninţat-o pe casieriţă cu un pistol. Mai multe echipaje de Poliţie sunt la faţa locului şi cercetează cazul", a spus Popescu, citat de Mediafax.

Potrivit sursei citate, cei doi au reuşit să fugă. Paznicul băncii şi casiera vor fi audiaţi, iar poliţiştii vor încerca să afle semnalmentele celor doi.

×
Subiecte în articol: observator