x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator JAF CASA DE SCHIMB/Suspectul a devenit martor

JAF CASA DE SCHIMB/Suspectul a devenit martor

de Libiu Mateescu    |    10 Feb 2009   •   00:00

Principalul suspect al atacului armat de la casa de schimb valutar Candy, Serghei Gorbunov, a fost audiat de procurorii criminalişti doar ca martor în dosarul dublei crime care a zguduit Braşovul.



Nici la această oră procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Braşov nu au vreo probă împotriva basarabeanului urmărit general, deşi aseară imobilul unde a locuit Gorbunov a fost percheziţionat. Alibiul său este neclintit după o săptămână de audieri ale martorilor din sala de sport DO Security, unde se presupune că se antrena Gorbunov la momentul atacului armat.

Mai mult, alţi zece martori ai atacului de la casa de schimb au fost audiaţi ieri de procurori, iar colegii de sport ai lui Gorbunov, principalii săi martori, au refuzat testul poligraf, pe diferite motive, sfătuiţi probabil de avocat. Între timp, o comisie de anchetă internă a IGPR a descins ieri la Braşov pentru a analiza vinovăţiile ofiţerilor sancţionaţi pentru nereţinerea lui Gorbunov, după expirarea termenului de trei luni a întreruperii pedepsei cu închisoarea, pe care acesta o executa la penitenciarul Craiova.

EXTERNARE RĂZVAN GRASIN
În cursul zilei de astăzi este aşteptată şi externarea din Spitalul Judeţean Braşov a uneia din victimele care-a supravieţuit atacului armat, cu preţul unui ochi, Răzvan Grasin, care este însă protejat, aflat sub paza poliţiei 24 de ore din 24, cu interdicţia oricărei persoane, în afara familiei, de a se apropia de principalul martor al atacului armat.

×
Subiecte în articol: observator