x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jaf imaginar la Constanţa

Jaf imaginar la Constanţa

13 Noi 2009   •   00:00

Angajata unei casei de pariuri din Constanţa este cercetată de poliţişti după ce, ca să justifice lipsa sumei de 550 de lei din încasări, a reclamat Poliţiei că unitatea a fost jefuită de persoane mascate.



Potrivit Inspectoratului de Poliţie al judeţului Constanţa, Anca-Georgiana Toma a reclamat, luni seară, că trei indivizi necunoscuţi au pătruns în punctul de lucru al societăţii, având asupra lor cuţite, au ameninţat-o şi au sustras suma de 550 lei din încasări. Poliţiştii au declanşat o anchetă pentru identificarea şi prinderea celor trei bărbaţi.

La faţa locului s-a deplasat imediat o echipă de poliţişti, care a audiat mai multi angajaţi ai societăţii, obţinând astfel probe care arată că infracţiunea reclamată nu a fost savârşită. Reaudiată de oamenii legii, operatoarea casei de pariuri a spus că, pentru a justifica lipsa sumei de 550 de lei din încasări şi pentru a nu fi obligată de către conducerea societăţii să suporte acoperirea acesteia, a reclamat că a fost victima infracţiunii de tâlhărie.

Femeia urmează să fie sancţionată pentru falsa alarmare a poliţiştilor prin solicitarea intervenţei acestora la faţa locului.

×
Subiecte în articol: observator