x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jay Leno, dat afară de Olimpiadă

Jay Leno, dat afară de Olimpiadă

de Adriana Vaduva    |    12 Ian 2010   •   00:00

Postul american de teleniviziune NBC a anunţat scoaterea din grila de programe a emisiunii lui Jay Leno - The Jay Leno Show. Măsura este luată pe perioada Jocurilor Olimpice de iarnă care debutează la 12 februarie, informează Times Online.

După revenirea din "minivacanţă", Jay Leno va pierde oricum "prime-time-ul" (emisiunea se difuzează acum la ora locală 22:00), şeful NBC Universal Television Entertainment, Jeff Gaspin, declarând că show-ul se va difuza pe fostul interval orar, adică de la ora 23:35.

NBC a mutat emisiunea lui Leno în prime-time după ce acesta a ameninţat că părăseşte compania. Însă audienţele foarte slabe înregistrate pe acest segment orar şi, implicit, scăderea veniturilor din publicitate, mai marii postului au hotărât să-l readucă pe Leno după ora 23:00. Acest lucru presupune ca The Tonight Show (fosta emisiune a lui Jay Leno), prezentată de  Conan O'Brien să fie "dusă" dupa ora 0:00, iar  Late Night a lui Jimmy Fallon, să fie difuzată după ora 1:00.

Începând din 25 mai 1992, Jay Leno, unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de televiziune din Statele Unite, a prezentat emisiunea "Tonight Show" timp de 17 ani, până în luna mai a anului trecut. Noua emisiune a lui Jay Leno păstrează majoritatea elementelor care au făcut din "The Tonight Show" cel mai urmărit program nocturn din Statele Unite timp de aproape 15 ani.

×
Subiecte în articol: mass-media