x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jean Jean de la Craiova, pus sa DARAME Guvernul

Jean Jean de la Craiova, pus sa DARAME Guvernul

de Dan Constantin    |    10 Iun 2015   •   08:12
Jean Jean de la Craiova, pus sa DARAME Guvernul

Procurorul pus sa dea jos Guvernul Ponta, inainte sa fie avansat la DNA -structura centrala Uncheselu Jean Jean si Nicolae si-a facut mana cu dosare la Craiova.

Citeste si Scandal in CSM. Stanciu nu accepta suplimentarea ordinii de zi

Uncheselu Jean Jean Nicolae( zau ca nu e un grup, e doar numele intreg) a devenit celebru pe plan local dupa ce l-a trimis in judecata pe finantatorul Stiintei Craiova. Conflictul fiscal al lui Mititelu a fost transpus intrun dosar instrumentat de procurorul Jean la patrat, a carui sotie este judecator la Craiova. Ca la fotbal: eu centrez in instanta, nevasta da cu capul!

Intre alte fapte de arme ale celui numit in Banie ''jJan de la Craiova'' ramane la loc de cinste intamplarea instrumentata de DNA avand ca tinta colegul de birou, procurorul Dragos Cereceanu, momit cu nurii unei oltence fierbinti anchetate de Uncheselu. Cu probele confuze ale unor sarutari intime, Cereceanu a fost condamnat si scos din magistratura, acuzat ca a tras cu urechea la ancheta colegului Jenica fara jena.

Performanta profesionala si taria de caracter l-au recomandat pe Uncheselu pentru a fi inregimentat in trupa procurorilor DNA in elita din structura centrala .

Doamnei Kovessi, selectionera, omoloaga lui Piturca la lotul anticoruptibililor , i-au placut sportivii . Uncheselu, calificat profesor de educatie fizica in judetul Dolj, cu stagiu de 9 ani,inainte de a obtine o diploma la distanta de jurist, dupa ce l-a rezolvat pe Mititelu si pe colegul de birou a devenit bun de export la Bucuresti.

Mapa moral-profesionala era impecabila. Doar la studii erau ceva probleme, dar vorba lui Basescu, scoala romaneasca este o fabrica de tampiti.

Nu ne referim, Doamne fereste la fetele marinarului scolite in penumbra sau la eforturile lui Uncheselu de a intra in randul juristilor cu acces la justitie. Examenul de intrare in barou, dat in 2006, nu a fost un succes pentru profesorul de sport care ratase si titularizarea in 2005.
Cand ai vocatie, nu te lasi, asa ca a incercat acolo unde e mai greu- la Institutul Superior al Magistraturii. In 2007, dupa contestatii la doua examene, este admis Brava,uncheselule!

Decretul de numire ca procuror este semnat de insusi Traian Basescu, parintele si clientul Justitiei.

Incepe cariera mai spre granita, la Zalau;dupa o halta la Deva ajunge la Craiova, loc unde isi aduce si sotia, tot magistrat.
In 2014, in conditiile amintite de selectie, este in activitate la Bucuresti unde are onoarea sa lucreze cu un alt personaj legat prin destin ca marca de scrisoare de Elena Udrea- seful de sectie 2DNA, Claudiu Dumitrescu.

Se face bagat in seama cand semneaza o scrisoare de mare impertinenta catre Senat, ceva care mirosea ca amenintare. Pentru ca la DNA mersul lucrurilor ajunge uneori in panzele albe ale erorii, Uncheselu tine cu dintii de bastonul lui de maresal ascuns in ranita- DOSARUL SOVA-PONTA.

Sa dea norocul peste dusmanii mei sa aiba parte de un magistrat gimnast atunci cand isi vor cauta dreptatea!  

×