x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Kelemen Hunor: Recomand tuturor să meargă la vaccinare

Kelemen Hunor: Recomand tuturor să meargă la vaccinare

20 Ian 2021   •   10:45
Kelemen Hunor: Recomand tuturor să meargă la vaccinare

Vaccinarea este singura cale prin care putem să ieșim din logica pandemiei, spune Dan Barna după ce s-a vaccinat, în timp ce Kelemen Hunor dă asigurări că vaccinarea nu prezintă niciun pericol: „E un vaccin modern, de tip nou”.

„Pentru ca România să reintre într-o logică firească și într-o logică de sănătate publică, recomand tuturor să se înscrie și să meargă să se vaccineze. E singura cale prin care putem să ieșim din logica pandemiei. Vaccinul e sigur, vaccinul e necesar”, a spus Dan Barna, după ce s-a vaccinat.

La rândul său, celălalt vicepremier, Kelemen Hunor, spune că prin vaccinare România poate depăși această etapă a pandemiei.

„Încet-încet putem reveni la viața noastră normală, de aceea recomand tuturor să meargă la vaccinare. Nu există niciun pericol. E un vaccin modern, de tip nou”, adaugă Kelemen Hunor.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, afirmă că s-a vaccinat „având un sentiment de încredere în știință, încredere că suntem pe drumul cel bun”.

Vicepremierii și miniștrii Cabinetului Cîțu se vaccinează împotriva COVID-19 miercuri, la Spitalul Universitar de Urgență Militar ”Dr. Carol Davila”. Primii sosiți au fost ministrul de Interne, Lucian Bode, vicepremierii Kelemen Hunor și Dan Barna și ministrul de Finanțe, Alexandru Nazare.

 

×
Subiecte în articol: kelemen hunor