x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Klaus Iohannis după decizia CCR: PSD a creat o nouă criză!

Klaus Iohannis după decizia CCR: PSD a creat o nouă criză!

24 Feb 2020   •   18:16
Klaus Iohannis după decizia CCR: PSD a creat o nouă criză!

Klaus Iohannis a făcut o declarație de presă după ce CCR a constatat există un conflict juridic de natură constituţională între preşedintele Klaus Iohannis şi Parlament. Președintele susține că PSD a creat o nouă criză.

După ce a lăsat țara cu deficite majore, după ce a demis guvernul Orban pentrua conserva puterea baronilor locali, a provocat o nouă criză care a dus la decizia CCR.

Ceea ce face PSD este o sfidare fără precedent la adresa oamenilor, cu atât mai mult cu cât România are nevoie de acțiune politică responsabilă, nu de politicieni care să o ducă în instabilitate. Vedem un PSD obsedat de putere, care refuză să recunoască că și-a pierdut legitimitatea. Coalizarea unei alianțe în jurul PSD ar însemna inșelarea așteptările românilor. Am mai spus, cea mai legitimă soluție este revenirea la votul românilor, care să dea o forță politică capabilă să guverneze pentru cetățean.

Nu putem continua așa cu situații de blocaj perpetue, cu guverne demise trimestrial. Chiar și cu un guvern interimar, România este o țară guvernată”, a declarat Președintele.

www.antena3.ro

×
Subiecte în articol: klaus iohannis