x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Klaus Iohannis: Învierea Domnului este un prilej de comuniune şi linişte, o bucurie a renaşterii

Klaus Iohannis: Învierea Domnului este un prilej de comuniune şi linişte, o bucurie a renaşterii

16 Apr 2017   •   12:20
Klaus Iohannis: Învierea Domnului este un prilej de comuniune şi linişte, o bucurie a renaşterii

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis duminică un mesaj tuturor românilor, cu prilejul Sărbătorilor Pascale, afirmând că spiritul acestei sfinte sărbători trebuie să ne dea încrederea de a privi cu optimism către viitor. 

"În aceste zile în care sărbătorim Sfintele Paşti, gândurile mele cele mai calde se îndreaptă către toţi românii, fie că se află în ţară sau în afara graniţelor. Învierea Domnului este un prilej de comuniune şi linişte, o bucurie a renaşterii pe care o împărtăşim cu cei dragi. Să avem cu toţii sufletul plin de speranţă şi lumină, iar spiritul acestei sfinte sărbătorii să ne dea încrederea de a privi cu optimism spre viitor. Hristos a Înviat", a spus Iohannis, intr-un mesaj video postat pe site-ul Preşedinţiei. 

Şeful statului a urat românilor ca Sărbătorile Pascale să le aducă bucurii, linişte şi pace sufletească. 

"Sărbătorile Pascale să vă aducă bucurii, linişte şi pace sufletească, pe care să le împărtăşiţi cu cei dragi! Hristos a Înviat!", a mai spus Klaus Iohannis. 

Preşedintele Klaus Iohannis a participat sâmbătă noaptea, alături de familie, la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică din municipiul Sibiu. AGERPRES

×