x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator La Romexpo - Motociclete pană marţi

La Romexpo - Motociclete pană marţi

de Anca Scarlat    |    29 Apr 2007   •   00:00
La Romexpo - Motociclete pană marţi

Motociclişti din toate oraşele, uniţi-vă! La Romexpo, unde s-a deschis ieri Expoziţia de motoare.

Pe motoare!

Motociclişti din toate oraşele, uniţi-vă! La Romexpo, unde s-a deschis ieri Expoziţia de motoare.

Mare adunare, mare, de sambătă pană marţi la ora 16:00 (28 aprilie-1mai). Organizatorii ii aşteaptă pe motoriştii care pleacă sau se intorc de la mare, să facă o escală pe la pavilionul 14 Romexpo, să se pună in temă cu noutăţile. La Salonul de Motociclete, Accesorii şi Echipamente Bucureşti (SMAEB), cea de-a cincea ediţie.

DESCHIDEREA. Ieri, la ora 12:00, cateva sute de motociclişti s-au adunat la deschiderea expoziţiei. Se poate spune că afară era la fel de spectaculos ca şi inăuntru. Pentru că fiecare in parte a ţinut să-şi arate in public achiziţiile. "Pasiunea mea pentru motocicletă o am de la varsta de 9 ani", mi-a spus Petcu Măiţă, un buzoian de 46 de ani. "Tradiţie de familie. Taică-meu a avut, bunică-meu a avut, fratele lu' taică-meu a avut. Eu, la varsta de 21 de ani mi-am luat o Jawă de trei jumate, de la un prieten". Dar "motorismul" nu are varstă. Am intalnit şi un tată cu bune intenţii. işi adusese fiul minor să-l obişnuiască de pe acum cu ideea. "Eu sunt motociclist de un an de zile. Acum incep, la 40 de ani. El, sper să-nceapă la 14", a spus Bogdan Ivanov, uitandu-se cu incredere spre fiul său, Mircea.

VEDETE. Nu a lipsit nici primul motociclist al ţării. Cel mai controversat premier s-a bucurat de privelişte, de atenţia pe care i-a acordat-o presa şi de prilejul de a vorbi naţiunii altceva decat despre politică. Ion Ţiriac şi Ilie Năstase au făcut, la randul lor, o vizită pe la standuri.

INTĂLNIRI PE SITE. Cu zece ani in urmă, motocicliştii se intalneau foarte greu. Noroc cu internetul. Site-ul www.motociclism.roa fost conceput pentru a facilita comunicarea intre pasionaţi şi tot el a reuşit să-i aducă la expoziţie in număr foarte mare. Şi au avut ce să vadă: motociclete de toate felurile, ATV-uri, echipamente de ultimă oră şi tot ce-i trebuie unui motociclist pentru a se mişca pe drumurile partiei cat mai bine.


"Pasiunea mea pentru motocicletă o am de la varsta de 9 ani. Tradiţie de familie. Taică-meu a avut, bunică-meu a avut, fratele lu' taică-meu a avut. Eu, la 21 de ani, mi-am luat o Jawă de la un prieten".
Petcu Măiţă
motociclist
×
Subiecte în articol: observator