x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator La Satu Mare, aproximativ o mie de persoane participă la un miting în faţa Prefecturii

La Satu Mare, aproximativ o mie de persoane participă la un miting în faţa Prefecturii

03 Iun 2010   •   00:00

În Piaţa "25 Octombrie", pe platoul din faţa Prefecturii Satu Mare, au început să se adune, înainte de prânz, sindicalişti din educaţie, sănătate, administraţie, Poliţie, militari în rezervă şi angajaţi ai Poştei, pentru a participa la mitingul de protest.

Mai întâi, sindicaliştii adunaţi în piaţă au cântat împreună cu interpretul de folk Tavi Bud melodia "Ăştia hoţi, ăia hoţi, mama lor la toţi", în timp ce alţii fluierau şi strigau "Jos Guvernul", "Jos Băsescu" şi "Hoţii".

Mitingul a început cu intonarea imnului "Deşteaptă-te române", la manifestaţie adunându-se aproximativ o mie de persoane, deşi la Satu Mare plouă torenţial, astfel că participanţii la miting au venit cu umbrele, scrie Mediafax.

Ei poartă pancarte cu mesaje precum "Unu' mic şi unu' chior şi-au bătut joc de popor", "Nu ne omorâţi", "Jos incompetenţii", "Jos Guvernul", "Jos Băsescu", "Stima noastră şi mândria, Boc, Băsescu, România".

Liderii sindicali au citit revendicările, aceleaşi de la nivel naţional. Mitingul de protest de la Satu Mare este programat să se desfăşoare până la ora 14.00.


×
Subiecte în articol: observator