x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Limuzine pentru directorime la Lignitul Oltenia

Limuzine pentru directorime la Lignitul Oltenia

de Gabriela Mladin    |    20 Noi 2009   •   00:00

Societatea Naţională a Lignitnului Oltenia (SNLO), care este în procedură de executare silită pentru neplata datoriilor la buget, scoate 230.000 de lei la bătaie pentru închirierea pentru două luni de limuzine destinate directorimii.

Maşinile, cu sau fără şofer închiriat, sunt folosite pentru "coordonarea procesului de producţie" la unitate. SNLO a încheiat două contracte în valoare totală de 238.576 lei, fără să organizeze o licitaţie electronică pentru atribuirea contractului şi fără anunţuri publicate anterior. Criteriul de "preţ cel mai scăzut" a asigurat celor două firme contractele, din moment ce pentru ambele s-a primit câte o singură ofertă, din partea firmelor câştigătoare. SNLO nu este la prima tentativă în domeniul închirierii de maşini pentru şefi.

În noiembrie 2008, SNLO dorea să închirieze pentru un an 17 maşini particulare cu şofer pentru directorii unităţii, pentru un mizilic de 600.000 lei. Potrivit datelor prezentate de Ministerul Finanţelor, SNLO a avut în 2008 pierderi de 29,88 milioane lei.

×
Subiecte în articol: observator