x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Liviu Dragnea demolează un ministru în direct: „Este un dezastru la comunicare”

Liviu Dragnea demolează un ministru în direct: „Este un dezastru la comunicare”

de Antena 3    |    02 Mai 2017   •   21:42
Liviu Dragnea demolează un ministru în direct: „Este un dezastru la comunicare”
Sursa foto: DIANA OROS

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat marți, la Antena3, că ministrul Finanțelor Viorel Ștefan este „un ministru bun, dar este un dezastru la comunicare”.

„Viorel Ștefan este un ministru bun, dar este un dezastru la comunicare. Sper să-și îmbunătățească comunicarea, pentru că de multe ori vorbele pot face mai mult rău decât faptele.”, a spus Liviu Dragnea, care a intervenit telefonic la Antena 3 pentru a aduce lămuriri despre viitorul impozit pe gospodărie.

În ceea ce priveste contribuțiile pentru asigurări sociale, Liviu Dragnea a declarat că plata acestora „nu e în sarcina angajatului, ci în contul angajatului”, în condițiile în care „tot angajatorul va face plata”.

„Acum, în situația în care ne aflăm, 15,8% calculat din venitul brut se duce la asigurările sociale, dar atenție, plătite de angajator, dar nu în conturile CAS. Deci nu se duce contribuția la pensia angajatului. Doar 10,25% calculat la venitul brut se duce în contul angajatului. Acum se vor duce 25% în noul sistem. Deci nu este în sarcina angajatorului, ci este în contul angajatului, dacă putem vorbi așa.”, a spus Liviu Dragnea.

Dragnea a precizat ca îi reproșează lui Viorel Ștefan faptul ca „nu are știința comunicării, care este importantă”.

×
Subiecte în articol: viorel stefan liviu dragnea