x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Locuinţa jurnalistului Cătăin Tolontan a fost filată noaptea trecută

Locuinţa jurnalistului Cătăin Tolontan a fost filată noaptea trecută

25 Noi 2015   •   15:37
Locuinţa jurnalistului Cătăin Tolontan a fost filată noaptea trecută
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Jurnalistul GSP Cătălin Tolontan are probleme în plină anchetă despre sponsorizările pentru Inspectoratul pentru Situații de Urgență București și implicarea acestuia în dosarul Colectiv, relatează Antena 3.

"Stiam de existența unui fax trimis de emagic către ISU prin care instituția era înștiințată că la Clubul Colectiv se va organiza un eveniment în septembrie. Ieri am cerut o poziție oficială de la IGSU legată de acest fax. Am fost și la sediul lor, dar nu ne-au primit. Seara, în jurul orei 22.00, am început să primim de la ISU tot ce solicitasem în ultima săptămână. La ora 23.45 am primit confirmarea că ISU a primit acel fax care demonstra că știau de Clubul Colectiv și ne-am apucat de ediția specială."

Ancheta de acum din cazul Clubului Colectiv vizează și DGIPI, serviciul de informații al Ministerului de Interne ai cărui oameni, potrivit jurnaliștilor de la GSP, au beneficiat de sponsorizările de la asociațiile pompierilor.

"Am ajuns acasă după ce am terminat ediția, la ora trei noaptea. M-a oprit un vecin: tocmai am vrut să fotografiez doi oameni ca supravegheau locuința, mi-a zis. Erau doi, o femeie și un bărbat. Vecinul meu s-a dus în casă să ia telefonul și s-a întors să îi fotografieze. Când l-au observat, s-au urcat într-o mașină - un Renault albastru și au plecat", a mai spus Tolontan.

×