x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Locuri de muncă pentru medicii și asistentele din București și Brașov

Locuri de muncă pentru medicii și asistentele din București și Brașov

13 Mai 2013   •   15:56
Locuri de muncă pentru medicii și asistentele din București și Brașov

Peste 5 000 de posturi disponibile în Europa vor fi ofertate personalului medical din București și Brașov, în cadrul târgului de joburi Cariere în Alb. Cei în căutarea unui loc de muncă în sănătate sunt așteptați pe 18 și 19 mai, în București și pe 20 mai în Brașov, pentru a discuta cu peste 30 de companii recrutoare. 

Medici, asistenți medicali, dentiști și alte categorii de cadre medicale vor putea aplica la firme de recrutare international precum Permedex, IMS Recruitment, MediCarrera, NES Healthcare, Brandler und Rauschelbach, Steiner Personalvermittlung, Progressive Recruitment, Work in Denmark, Medici fără Frontiere (Médecins Sans Frontières), CEP Group, EGV Recruiting, DOXX, PNP Conseil, Mediclin, OC Prod, Eumedicis. Medimonde France și Medlife.

Târgul de joburi medicale este deschis publicului, cu intrare gratuită. Cadrele medicale care vizitează târgul sunt sfătuite să își aducă un CV actual și o listă de întrebări pentru angajatori. Înregistrarea poate fi făcută în avans, pe site-ul oficial al evenimentului.

×