x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nunta lui Bute. Cununie oficiată de IPS Casian, preşedintele Băsescu - printre cei 450 de invitaţi

Nunta lui Bute. Cununie oficiată de IPS Casian, preşedintele Băsescu - printre cei 450 de invitaţi

15 Iun 2013   •   09:10
Nunta lui Bute. Cununie oficiată de IPS Casian, preşedintele Băsescu - printre cei 450 de invitaţi

Pugilistul Lucian Bute şi soţia lui, Elena, se căsătoresc religios, sâmbătă seară, la Biserica "Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena" din Galaţi, ceremonia, la care participă aproximativ o sută de persoane, fiind oficiată de către Arhiepiscopul Dunării de Jos, IPS Casian Crăciun - informează Mediafax.

Lucian Bute şi soţia sa au ajuns la biserică în jurul orei 17.00, cu două limuzine Rolls Royce, fiind aşteptaţi de rude şi prieteni apropiaţi, care i-au primit în aplauze.

Cei doi au intrat în biserică însoţiţi de naşii lor, primarul din Buşteni, Emanoil Savin, şi soţia acestuia.
Ceremonia religioasă este oficiată de mai mulţi preoţi, în frunte cu Arhiepiscopul Dunării de Jos, IPS Casian Crăciun, iar la slujbă asistă aproximativ o sută de persoane, în faţa lăcaşului de cult aflându-se alte câteva zeci de oameni.

Alături de Bute, la acest eveniment este şi antrenorul său, Stephan Larouche.

Lucian Bute poartă o redingotă neagră, o cămaşă albă şi papion negru, creaţie a lui Alexandru Ciucu, iar soţia sa are o rochie albă, cu dantelă şi cu spatele gol.

Lucian Bute şi soţia sa au ajuns la Galaţi de la Pechea, localitatea natală a pugilistului, unde petrecerea a început de dimineaţă la casa părintească a lui Bute. Acolo, mirii au luat parte la obiceiuri precum "gătitul miresei" sau "hora miresei", împreună cu naşii şi părinţii.

În cursul serii, la complexul Viva din Galaţi va avea loc petrecerea de nuntă, într-un cort imens amenajat pe terenurile de tenis ale clubului.

La eveniment au fost invitate peste 450 de persoane, între care preşedintele Traian Băsescu şi Elena Udrea.

Reprezentanţii complexului unde va avea loc evenimentul spuneau că meniul va fi unul "fusion", care va încerca să combine produsele tradiţionale româneşti cu cele europene extrem de rafinate. Astfel, ar urma să fie servite brânzeturi italiene, peşte de Dunăre, turnedo de vită Rossini, preparate din vânat, fructe de mare şi salate exotice, dar nu vor lipsi nici sărmăluţele în cuib de mămăligă şi vinul românesc.

Atmosfera va fi întreţinută de artişti precum Mioara Velicu sau formaţia Provincialii.

Lucian Bute şi Elena Aprozeanu s-au căsătorit civil în urmă cu o săptămână, la Buşteni.



×