x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Macabru: Un craniu uman şi mai multe oase, găsite pe o păşune din Covasna

Macabru: Un craniu uman şi mai multe oase, găsite pe o păşune din Covasna

21 Iun 2012   •   15:58

Politistii au deschis o ancheta dupa ce un craniu uman, fragmente osoase, articole vestimentare si un telefon mobil au fost gasite intr-o padure din Covasna, in urma primelor cercetari reiesind ca bunurile ar apartine unui tanar din Bacau, care a disparut de la domiciliu in 24 mai.

Potrivit unui comunicat de presa transmis, joi, de Politia Covasna, un politist din localitatea Estelnic a fost sesizat telefonic, marti seara, de proprietarul unei stane despre faptul ca a gasit, in catunul Carpineni, un craniu si mai multe fragmente osoase, potrivit Mediafax.

La fata locului a mers o echipa condusa de un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Covasna, iar in urma primelor cercetari s-a stabilit ca fragmentele osoase sunt de natura umana, acestea fiind gasite in catunul Carpineni, situat la aproximativ 10 kilometri de localitatea Estelnic, in padure, intr-o zona greu accesibila.

Politistii au ridicat craniul, fragmentele osoase, articole vestimentare, un telefon mobil si alte obiecte.

Craniul, fragmentele osoase si vestimentatia au fost transportate la sediul Serviciului de Medicina Legala Covasna pentru investigari suplimentare.

Potrivit sursei citate, in urma cercetarilor politistii au stabilit ca in 31 mai 2012 Politia Judeteana Bacau a solicitat, prin Politia Darmanesti, urmarirea generala a unui tanar de 29 de ani, disparut de la domiciliu din 24 mai.

Coroborand datele obtinute cu ocazia cercetarii la fata locului cu obiectele de imbracaminte, cu telefonul mobil gasit asupra cadavrului si tinand cont de informatiile obtinute de la colegii din Bacau, s-a stabilit ca bunurile gasite asupra persoanei decedate ar putea apartine tanarului disparut.

Politistii de la Serviciul Investigatii Criminale continua cercetarile in aces caz.

×