x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mădălin Ionescu a ajuns la Matei Balș, după ce s-a infectat cu noua tulpină Omicron. „Sunt vânăt de la perfuzii!”

Mădălin Ionescu a ajuns la Matei Balș, după ce s-a infectat cu noua tulpină Omicron. „Sunt vânăt de la perfuzii!”

02 Feb 2022   •   14:18
Mădălin Ionescu a ajuns la Matei Balș, după ce s-a infectat cu noua tulpină Omicron. „Sunt vânăt de la perfuzii!”
Sursa foto: Foto: Facebook

Deși vaccinat cu două doze, Mădălin Ionescu a ajuns la Spitalul Matei Balș în stare gravă, după ce s-a infectat cu noua tulpină Omicron.

De trei săptămâni, jurnalistul este izolat și încă nerefăcut, după ce virusul i-a atacat plămânii, în proporție de 15 la sută.

”Boala a debutat furtunos, în urmă cu 20 de zile. În prima noapte am făcut aproape 39 de grade temperatură. Am luat antibiotic, antiviral și antitermice și starea s-a ameliorat cu excepția unui hârșâit ușor, care mi s-a părut o reacție alergică la un medicament”, povestește prezentatorul într-un  video pe pagina sa de socializare.

"Ceea ce s-a întâmplat, ulterior, a devenit una dintre cele mai stresante perioade din viaţa mea. Atunci când am mai trecut prin perioade foarte grele, la limită, eram foarte tânăr, nu depindea nimeni de mine. (...) În a opta zi, m-am trezit din nou cu temperatură și sub o amenințare destul de gravă. Temperatura a ajuns pe la 38. Am controlat-o. Am apelat la echipa medicală pe care am solicitat-o în prima parte a bolii. Am făcut nişte perfuzii - sunt vânăt încă, un cocktail de vitamine, cu antiinflamatoare. Cu toate astea, şi a doua zi febra a reapărut, şi a treia zi. În a opta zi, practic, problemele au reînceput să apară şi s-au menţinut până în a unprezecea zi şi a trebuit să mă duc la spital, la Matei Balş, mai spune jurnalistul.

Plămânii erau afectați în proporție de 15%. Am urmat un tratament nou, cu un antibiotic special. A avut un aport important la eliminarea acestei probleme pe care am căpătat-o. Pneumonia mi-a lăsat o sensibilitate, dar nu îmi mai afectează plămânii. Am slăbit 5 kg și am mai luat un virus sau o bacterie, probabil de la Petra, care s-a dus la grădiniță în această perioadă. Acum, am gâtul inflamat. Nu sunt refăcut”, a mai spus prezentatorul tv.

×