x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator MAE cere românilor să părăsească imediat sudul Libanului

MAE cere românilor să părăsească imediat sudul Libanului

de Redacția Jurnalul    |    21 Oct 2023   •   11:35
MAE cere românilor să părăsească imediat sudul Libanului

MAE recomandă ferm părăsirea imediată a zonelor din sudul Libanului, regiunea din sudul râului Litani, având în vedere confruntările armate recente din zona de frontieră libanezo-israeliană.

„Ministerul Afacerilor Externe a actualizat avertismentul de călătorie pentru Republica Libaneză, în contextul deteriorării situației de securitate din regiune. Ministerul Afacerilor Externe (MAE) precizează că, în contextul deteriorării situației de securitate din regiune, a fost actualizat avertismentul de călătorie pentru Republica Libaneză, disponibil la https://www.mae.ro/node/2896. Astfel, MAE recomandă ferm părăsirea imediată a zonelor din sudul Libanului (regiunea din sudul râului Litani), având în vedere confruntările armate recente din zona de frontieră libanezo-israeliană. Totodată, MAE recomandă evitarea tuturor călătoriilor în Liban, iar cetățenilor care se află deja în Liban, evaluarea cu responsabilitate a necesității rămânerii pe teritoriul acestui stat”, potrivit unui comunicat de presă.

Cetățenii români care se află în Republica Libaneză pot solicita asistență Ambasadei României la Beirut, apelând numerele de telefon +961 5 924 849, +961 5 920 432, +961 5 920 452. Totodată, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu un caracter de urgență, pot apela direct numărul de urgență +961 76 775 503.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: mae români liban