x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mălina a ales destinul tatăl ei: Actorul Boris Olinescu s-a sinucis, aruncându-se de la etajul 10

Mălina a ales destinul tatăl ei: Actorul Boris Olinescu s-a sinucis, aruncându-se de la etajul 10

12 Dec 2011   •   08:46
Mălina a ales destinul tatăl ei: Actorul Boris Olinescu s-a sinucis, aruncându-se de la etajul 10

Malina Olinescu a ales sa plece dintre noi exact in acelasi mod in care a facut-o si tatal sau, actorul Boris Olinescu. Acesta era unul dintre cei mai apreciati tineri actori ai anilor ’60. Tatal Malinei s-a sinucis in 1981, aruncandu-se de la etajul 10, potrivit dcnews.ro.

Titus Munteanu, "parintele" Scolii Vedetelor, a declarat la Romania TV ca Malina avea probleme personale. "Era o perfectionista. Voia intotdeauna mai mult, probabil ca asta vrut si in viata personala si nu a putut obtine. Eu am cautat-o la un moment dat, dar nu a vrut. Avea probleme familiale si am considerat ca nu e treaba mea. Nu credeam ca va recurge la asta", a spus Titus Munteanu.

Malina Olinescu a murit in noaptea de duminica spre luni dupa ce a cazut de la etajul sase al blocuilui in care locuia. Un echipaj SMURD a fost solicitat de un cetatean in zona Garii de Nord, in jurul orei 1:00, a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca. Medicii au incercat sa o resusciteze mai bine de 30 de minute, insa fara nici un rezultat. (V.M.)

×