x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mandat - Arestarea lui Tender, revocata la Tribunal

Mandat - Arestarea lui Tender, revocata la Tribunal

de Miruna Pasa Petru    |    06 Iun 2006   •   00:00
Mandat - Arestarea lui Tender, revocata la Tribunal

La numai cateva zile dupa ce Ovidiu Tender a aflat ca mai ramane inca o luna in arest, Tribunalul Bucuresti a hotarat ieri sa revoce mandatul de arestare emis pe numele acestuia. Judecatorii au apreciat ca masura incarcerarii lui nu este legala si au dispus punerea in libertate de indata a omului de afaceri.

A RAMAS IN AREST. Chiar si asa, Tender a mai petrecut o noapte in arest pentru ca, potrivit legii, recursul pe care procurorii l-au declarat aseara suspenda executarea hotararii de eliberare.

Normele procedurale i-au incurcat insa si pe doi dintre avocatii lui Ovidiu Tender, Mariana Stefan si Gheorghita Mateut, care au mers aseara la Directia de Cercetari Penale, unde omul de afaceri este tinut in detentie. Alaturi de familia sa, aparatorii lui Tender au asteptat eliberarea acestuia cateva ore, dupa care au plecat. Ei si-au sustinut punctul de vedere pana la capat, insa, declarand ca masura mentinerii in arest este abuziva.

Recursul declarat de procurori se va judeca in cel mai scurt timp la Curtea de Apel Bucuresti, instanta care va avea ultimul cuvant de spus in privinta revocarii sau a mentinerii mandatului de arestare emis pe numele lui Tender.

×
Subiecte în articol: observator tender