x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mandatul conducerii militare a fost prelungit la Spitalul din Sibiu

Mandatul conducerii militare a fost prelungit la Spitalul din Sibiu

21 Dec 2020   •   18:01
Mandatul conducerii militare a fost prelungit la Spitalul din Sibiu

Mandatul conducerii militare interimare a fost prelungit, luni, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, colonelul Constantin Marinel Vlase urmând să mai rămână interimar la comandă și în perioada sărbătorilor de iarnă.

Mandatul de conducere a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu a locotenent-colonelului Constantin Marinel Vlase s-a terminat duminică, în data de 20 decembrie.

Luni, mandatul său a fost prelungit, însă de această dată nu este specificat un termen.

Cert este că acesta va rămâne la comanda interimară a Spitalului din Sibiu în perioada sărbătorilor de iarnă.

Constantin Marinel Vlase este directorul medical al Spitalului Militar de Urgență Galați și medic infecționist. El a preluat conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență într-o perioadă în care Sibiul era județul cu cea mai mare incidență de infectare din țară iar zilnic se raportau peste 400 de cazuri noi.

Director medical interimar la Spitalul de Urgență Sibiu a fost numit de Consiliul Județean un medic civil, repsectiv dr. Remus Călin Cipăian, care nu este prima dată în această poziție.

În prezent, județul Sibiu are rată de infectare de 2,5 la mie, iar în ultimele 24 de ore au fost raportate 15 cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 și trei decese.

(sursa: Mediafax)

×