x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator MApN: Bărbatul imobilizat sâmbătă de jandarmi nu este ofițer în rezervă

MApN: Bărbatul imobilizat sâmbătă de jandarmi nu este ofițer în rezervă

21 Feb 2021   •   19:08
MApN: Bărbatul imobilizat sâmbătă de jandarmi nu este ofițer în rezervă
Sursa foto: Captură video

Reprezentanții MApN anunță că bărbatul imobilizat sâmbătă de jandarmi nu este ofițer în rezervă. Precizarea vine după ce bărbatul a participat la o manifestare la Palatul Parlamentului și a refuzat să poarte mască și să fie legitimat. Înainte de a fi imobilizat, el a spus că este ofițer de armată.

Reprezentanții MApN susțin că bărbatul nu figurează în evidențele MApN ca ofițer în rezervă.

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, referitoare la incidentul din București, de sâmbătă, ora 18.30, din apropierea Palatului Parlamentului, în care un bărbat ce a fost imobilizat de un echipaj al Jandarmeriei ar avea calitatea de ofițer în rezervă al Ministerului Apărării Naționale, pentru corecta informare a opiniei publice, Biroul de presă al MApN este împuternicit să facă următoarele precizări: În urma verificărilor efectuate, cetățeanul în cauză nu figurează ca ofițer în rezervă în evidențele MApN”, au anunțat cei de la MApN.

Sâmbătă seara, bărbatul a participat la o manifestare la Palatul Parlamentului. El a refuzat să poarte mască de protecție și să fie legitimat de jandarmi. Aceștia l-au imobilizat și i-au pus cătușele, în timp ce bărbatul se opunea, provocându-i pe jandarmi la bătaie și susținând că este ofițer în rezervă al armatei române. Jandarmeria Capitalei a solicitat efectuarea unei anchete în acest caz.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: mapn jandarmi ofiter in rezerva