x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Maraton de vaccinare organizat de MApN, de Ziua Armatei

Maraton de vaccinare organizat de MApN, de Ziua Armatei

22 Oct 2021   •   20:30
Maraton de vaccinare organizat de MApN, de Ziua Armatei

Un maraton de vaccinare sub deviza „Împreună pentru viață, Împreună pentru viitor!” este organizat luni și marți, în 25 și 26 octombrie, de Ministerul Apărării Naționale, de Ziua Armatei Române.

Maratonul se va va desfășura în șase spitale militare din țară, care sunt și centre regionale de depozitare a vaccinurilor împotriva COVID-19.

Românii cu vârsta mai mare de 12 ani care doresc să se vaccineze o vor putea face, non-stop, începând de luni, de la ora 8.00 până marți, la ora 20.00 în centrele de vaccinare care funcționează la: Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Iacob Czihac” din Iași; Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca; Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanţa; Spitalul Clinic de Urgenţă Militar „Dr. Ştefan Odobleja” din Craiova; Spitalul Militar de Urgenţă „Regina Maria” din Braşov; Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” din Timişoara.

Procesul de vaccinare pentru persoanele deja planificate pentru aceste zile prin intermediul platformei electronice se va desfășura în regim normal, conform programărilor existente.

 

(sursa: Mediafax)

 

×