x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Marea evadare: 24 de transfugi au fugit pe ferestrele centrului din Arad demontând gratiile

Marea evadare: 24 de transfugi au fugit pe ferestrele centrului din Arad demontând gratiile

06 Oct 2011   •   05:48
Marea evadare: 24 de transfugi au fugit pe ferestrele centrului din Arad demontând gratiile

24 de imigranti ilegali, tunisieni si algerieni, au evadat de la centrul de transfugi din Arad. Oamenii au evadat noaptea trecuta. Doi dintre ei au fost prinsi in aceasta dimineata.

UPDATE 13:37 - Politistii aradeni au prins, in apropierea frontierei cu Ungaria, pe camp, alti cinci dintre transfugii algerieni si tunisieni care au evadat din centrul de refugiati.

UPDATE 9:50 - Potrivit unor surse din cadrul Politiei Judetene Arad, citate de Mediafax, cei 24 de refugiati argentinieni si tunisieni au demontat gratiile de la ferestre si au fugit pe camp. Doi dintre ei au fost prinsi de catre politisti la aproximativ doua ore pe un camp de langa localitatea Horea.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei de Frontira Arad, Octavaian Tocaciu, cei 24 de transfugi au fugit din centrul pentru refugiati in conditii deocamdata necunsocute.

Pentru actiunea de prindere a acestora au fost moblizate forte suplimentare pe fasia de frontiera cu Ungaria, existand informatii ca acestia s-ar indrepta spre spatiul Schengen.

De asemenea, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Arad, Emilia, Finata, a precizat ca zeci de jandarmi participa la cautarea fugarilor, actiunile fiind desfasurate in tot judetul.

×