x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mariana Câmpeanu: În sectorul bugetar nu sunt prevăzute nici reduceri de personal, dar nici angajări

Mariana Câmpeanu: În sectorul bugetar nu sunt prevăzute nici reduceri de personal, dar nici angajări

28 Mai 2012   •   10:15
Mariana Câmpeanu: În sectorul bugetar nu sunt prevăzute nici reduceri de personal, dar nici angajări

Mariana Campeanu, a dat asigurari ca in sectorul bugetar nu vor avea loc reduceri de personal in perioada imediat urmatoare. Pe de alta parte, ministrul Muncii a spus ca nici nu va creste numarul angajarilor.

'Nu sunt prevazute, intr-o perioada scurta de timp, nici reduceri de personal, dar nici angajari. Au fost si exceptii in sectoare cheie, cum este cel sanitar, unde s-au aprobat 500 de posturi pentru noi angajari, unde era o lipsa acuta de personal mediu, de medici, de asistente medicale, de medici anestezisti, de specialisti pe anumite domenii', a anuntat ministrul, potrivit Agerpres.

'Trebuie sa cream un cadru institutional functional. Avem in vedere un proiect prin care functii publice de conducere, posturi publice, sa fie ocupate de un functionar prin concurs organizat o data la doi ani', a mai spus Mariana Campeanu.

Potrivit datelor provizorii ale Ministerului Muncii, in sectorul bugetar lucrau, la finele lunii aprilie, circa 1,1 milioane de persoane.

×